Sportski centar Polet Sveta Klara
- najam nogometnih terena

Sportski centar Polet, Sveta Klara, ZagrebNiti pet kilometara od Trga Bana Jelačića iza sivih novozagrebačkih nebodera u srcu naselja Sveta Klara, nalazi se oaza sporta i zelenila, koja svojim izgledom i funkcionalnošću  poziva sve ljubitelje nogometa na sportske izazove i druženje uz kulinarske delicije i okrepljujuću čašicu nakon napornog nadmetanja.

Osnovan 2008. godine kao centar za veliki i mali nogomet ovaj sportski objekt nudi mogućnosti igranja nogometa na prirodnoj i umjetnoj travi.

Mali nogometni teren u dvorani dimenzija 40x20 metara idealan je za organizacije popularnih malo nogometnih turnira i otvoren je za svu populaciju, od kvartovskih do tvorničkih i profesionalnih nogometaša, svaki dan od 07 do 24 sata, budući se nalazi na prostoru koji nije u neposrednoj blizini naselja. Korisnici mogu koristiti 4 uredne svlačionice, čija važnost dolazi do izražaja u jesenskoj i zimskoj sezoni.

Veliki nogometni teren dimenzija 100 x 60 metara idealan je za organizacije utakmica, a na raspolaganju je i korištenje pomoćnog terena za zagrijavanje.

Poslije naporne igre može se koristiti decentno uređen ugostiteljski objekt sa velikom terasom koji u ugodnom ozračju predstavlja istinsku mogućnost odmora, bez naporne gradske užurbanosti.

Kao vrhunski dodatak ovom ugostiteljskom objektu, nudi se mogućnost besplatnog korištenja kuhinje i svih potrebnih sadržaja, tako da je idealna prigoda svim korisnicima centra da u vlastitom aranžmanu iznenade svoje goste i prijatelje raznovrsnom gastronomskom ponudom.

Pozovite svoje prijatelje na druženju uz sport, rekreaciju i gastronomsku ponudu u Svetu Klaru!

 

« POVRATAK